Ja je leest het goed.. de winkel van Miss Ruitersport in Amersfoort STOPT. Dat heeft verschillende redenen en die zal ik jullie vertellen.

Door de afgelopen zware coronajaren merk ik dat ik het plezier in het runnen van een winkel ben verloren. Dat heeft gelukkig niks met de gezellige klanten te maken, maar wel met de onzekerheid en stress die het met zich meebrengt.

Daarnaast heb ik ook nog een leuke reden: ik ben namelijk zwanger! Ik heb besloten om Miss Ruitersport anders in te vullen zodat ik dit gemakkelijker kan combineren met het moederschap.

Dit betekend ook dat je jouw tweedehands artikelen NIET meer aan ons kan verkopen.

En nu? 
Natuurlijk zal er een grote UITVERKOOP plaatsvinden met HOGE KORTINGEN. Deze zullen oplopen tot wel 80% extra korting bovenop de outletprijzen. Waarschijnlijk zal de winkel open blijven tot halverwege November 2022. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid artikelen. OP=OP.

En niet getreurd, Miss Ruitersport zal niet helemaal verdwijnen. Hierover later meer! 

Nog belangrijk:
– In de winkel is meer keuze dan online!
– Cadeaubonnen blijven geldig en inwisselbaar. Ook nadat de winkel gestopt is. Deze zijn dan online in te wisselen. Wel zal het assortiment veranderen. Houd hier rekening mee.
– Aankopen IN DE WINKEL kunnen nog wel geruild worden (binnen 7 dagen) maar je kan geen geld meer retour ontvangen i.v.m. de grote uitverkoop. Je kan wel een cadeaubon ontvangen. Die blijft geldig.
– Voor alle artikelen geldt: OP=OP. Je kan wachten tot de hoogste kortingen maar dan is de keuze natuurlijk beperkt. Ik merk nu al dat bepaalde maten van artikelen uitverkocht raken.