Hoi!

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Zullen wij ons even voorstellen?

Het begin
Wij zijn Tanisha en Saul, wij hebben beiden de opleiding Small Business & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht in 2018 afgerond. Tijdens onze studie waren wij ontzettend druk met het ondernemerschap en hebben wij ook al diverse plannen geschreven voor ons eigen bedrijf. Tanisha is van kleins af aan al bezig met paarden. Saul was vanaf zijn 14e werkzaam in de tweedehandsbranche. Samen dachten wij, met deze combinatie moeten we wat doen… En zo is in 2015 Miss Ruitersport ontstaan.

Wie doet wat?
Hoewel wij Miss Ruitersport samen gestart zijn is de taakverdeling door de jaren heen wel wat veranderd. Zo zal je Tanisha voornamelijk in de winkel vinden en helpt zij je graag met het beste advies. Saul assisteert af en toe in de winkel en houd zich voornamelijk bezig met het plaatsen van producten op de website en het optimaliseren van de website.

Waarom?
Wij vinden het zonde dat artikelen die nog goed bruikbaar zijn in de kast blijven liggen. De ruitersport is immers al duur genoeg en wij kunnen weer iemand blij maken met jou artikelen. En je houdt er zelf nog wat aan over! Daarnaast zijn er genoeg ruitersportzaken die ruimte moeten maken voor nieuwe collecties of die helaas moeten stoppen. En met deze artikelen is helemaal niets mis.

Winkel
Miss Ruitersport is een (web)winkel waar je gemakkelijk tweedehands, maar ook nieuwe outlet artikelen kan kopen. Onze missie was het openen van een fysieke winkel binnen afzienbare tijd waar we jouw kunnen ontvangen. En raad eens… Wij hebben sinds 2017 een winkel in Amersfoort waar je al onze producten kan zien, passen en voelen. En dan kunnen wij je helpen met het uitzoeken van nieuwe en tweedehands artikelen voor jezelf en je paard!

Mocht je vragen hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen per telefoon, WhatsApp, e-mail of sociale media.

Wij hopen je snel te zien bij ons in de (web)winkel!

Groetjes Tanisha en Saul

P.S. In de winkel zal je ook Noa vinden, onze beagle. Heb je haar al weleens gezien? Ze is gek op aandacht en vindt het heerlijk om geaaid te worden!