Hi!

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Zal ik mij even voorstellen?

Het begin
Mijn naam is Tanisha en ik heb de opleiding Small Business & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht in 2018 afgerond. Tijdens mijn studie was ik ontzettend druk met het ondernemerschap en heb ik ook al diverse plannen geschreven voor mijn eigen bedrijf. Van jongs af aan ben ik al bezig met paarden; sinds mijn zesde verjaardag rijd ik paard. Na eerst op een manege gereden te hebben en daarna verschillende paarden gereden te hebben voor anderen, heb ik mijn eigen paard gekocht: Mackenzie. Mijn partner was in zijn tienerjaren werkzaam in de tweedehandsbranche. Door mijn passie voor paarden en zijn ervaring in de tweedehandsbranche is in 2015 Miss Ruitersport ontstaan.

Van website naar winkel
Wij zijn Miss Ruitersport samen begonnen. Door de jaren heen is dit veranderd. Wij zijn online begonnen. Na een aantal jaar hebben wij in 2017 samen een winkel geopend in Amersfoort. Mijn partner verdween naar de achtergrond (alleen zakelijk hoor :)) en ik ben de winkel alleen gaan draaien. Ik gaf de klanten graag advies en kocht de nieuwe en tweedehands artikelen in.

Van winkel naar website
Halverwege 2022 werd ik zwanger. Ik heb daarom de keuze gemaakt om de stoppen met de winkel. 12 november 2022 was de laatste dag dat de winkel in Amersfoort geopend was.

Gelukkig stop ik niet met Miss Ruitersport! In 2020 ben ik begonnen met de verkoop van gezondere snacks, groenten, fruit en kruiden. Dit doe ik veel online. Dit assortiment wordt eind 2022 en in 2023 verder uitgebreid en aangevuld. Daarnaast ben ik begonnen met een opleiding Kruidengeneeskunde zodat ik jullie nog meer kan vertellen over de werking van verschillende kruiden.

Waarom?
Toen ik bijna 10 jaar geleden startte met Miss Ruitersport was tweedehands nog een nieuw concept. Ik vond het zonde dat artikelen die nog goed bruikbaar zijn in de kast bleven liggen. De ruitersport is immers al duur genoeg en ik kon weer iemand blij maken met jou artikelen. Daarnaast zijn er genoeg ruitersportzaken die ruimte moeten maken voor nieuwe collecties of die helaas moeten stoppen. En met deze artikelen is helemaal niets mis.

Toen ik in 2022 zwanger was wilde ik ‘wat anders’ met het assortiment. Daarom ben ik nu op weg om via de website een duurzamer, natuurlijker assortiment voor de ruitersport aan te bieden. Dit assortiment zal ontwikkeld worden eind 2022 en 2023.

Mocht je vragen hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen per telefoon, WhatsApp, e-mail of sociale media.
Als je suggesties hebt voor het assortiment hoor ik het ook graag!

Groetjes Tanisha