Hi!

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Zullen wij ons even voorstellen?

Het begin
Mijn naam is Tanisha en ik heb de opleiding Small Business & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht in 2018 afgerond. Tijdens mijn studie was ik ontzettend druk met het ondernemerschap en heb ik ook al diverse plannen geschreven voor mijn eigen bedrijf. Van jongs af aan ben ik al bezig met paarden; sinds mijn zesde verjaardag rijd ik paard. Na eerst op een manege gereden te hebben en daarna verschillende paarden gereden te hebben voor anderen, heb ik mijn eigen paard gekocht: Mackenzie. Mijn partner was in zijn tienerjaren werkzaam in de tweedehandsbranche. Door mijn passie voor paarden en zijn ervaring in de tweedehandsbranche is in 2015 Miss Ruitersport ontstaan.

Wie doet wat?
Hoewel wij Miss Ruitersport samen gestart zijn is de taakverdeling door de jaren heen wel wat veranderd. Zo zie je mij voornamelijk in de winkel en geef ik je graag advies. Daarnaast heb ik het contact met de leveranciers en bekijk ik welke artikelen toegevoegd moeten worden aan de winkel. Wil je jouw artikelen verkopen? Ook dan help ik je graag.

Waarom?
Wij vinden het zonde dat artikelen die nog goed bruikbaar zijn in de kast blijven liggen. De ruitersport is immers al duur genoeg en wij kunnen weer iemand blij maken met jou artikelen. En je houdt er zelf nog wat aan over! Daarnaast zijn er genoeg ruitersportzaken die ruimte moeten maken voor nieuwe collecties of die helaas moeten stoppen. En met deze artikelen is helemaal niets mis.

Winkel
Miss Ruitersport is een (web)winkel waar je gemakkelijk tweedehands, maar ook nieuwe outlet artikelen kan kopen. Onze missie was het openen van een fysieke winkel binnen afzienbare tijd waar we jouw kunnen ontvangen. En raad eens… Wij hebben sinds 2017 een winkel in Amersfoort waar je al onze producten kan zien, passen en voelen. En dan kunnen wij je helpen met het uitzoeken van nieuwe en tweedehands artikelen voor jezelf en je paard!

Uitbereiding
Sinds een paar jaar is Isa het team komen versterken. Haar kan je in de winkel vinden op zaterdag.

Mocht je vragen hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen per telefoon, WhatsApp, e-mail of sociale media.

Wij hopen je snel te zien bij ons in de (web)winkel!

Groetjes Tanisha en Isa

P.S. In de winkel zal je ook Noa vinden, onze beagle. Heb je haar al weleens gezien? Ze is gek op aandacht en vindt het heerlijk om geaaid te worden!